jueves, 13 de diciembre de 2007

Barça 3-Stuttgart 1

El d'ahir era un d'aquells partits amistosos amb molt de perill, molt puta. M'explico: si arribem a perdre jugant malament, ara estariem davant la 3a Guerra Mundial. Havent guanyat, avui ja ni recordem el partit. Crec que va haver vàries coses positives:
  1. Partidàs de Guddy: no entenia xq el van canviar, va jugar un gran partit, es veu que tenia molèsties. Crec que el Guddy està demostrant ser un bon jugador d'equip, amb bona tècnica i molt lluitador. No me'l vendria ni de conya.
  2. Bon partit de Ronnie: va encarar unes quantes vegades, poques amb èxit, però ho va intentar. Va combinar molt bé amb el Silviñu. Pel Ronnie, quan juga a l'esquerra, és molt important tenir un lateral que pugi la banda amb el qui poder combinar. Amb l'Abidal perd xq puja molt poc. Segueixo pensant que encara podem aprofitar al Ronaldiño.
  3. Puyol lateral: el Puyol de lateral és molt bo, molt millor que de central. En l'1x1 és una màquina. Que no jugui més de central, si us plau.
  4. Milito: el Milito és un tio que m'agrada molt, pràcticament no ha comès un error desde q juga al Barça, i això té mèrit.
  5. La tornada d'Etoo: realment necessitem a l'E'too, està clar. Pressiona moltíssim davant, no dóna una pilota per perduda, i marca.

El Giovanni aquest va fer un bon partit, però li noto uns quants tics de diva que em fan molta ràbia: per l'edat que té va molt de sobrat, és molt egoista jugant. El Bojan apunta, però ara mateix està a anys llum del que pot donar l'E'too al Barça.

El bloc està poc animat últimament, a veure si de cara al partit amb el p... Madrid el Celtic Fox calenta una mica l'ambient... per cert, com pot tenir un equip un president i un director esportiu amb aquestes pintes? El Mijatovic ja em queixa malament quan jugava amb el València i després amb els merengues, però és que és per donar-li patades! Que no compraria al Ronnie? Està clar, s'entén: ja tenen al Saviola i al Soldado, la nòmina de davanters està molt ben cuberta...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ahir vaig donar-me compte que m'encanta Sylvinho. Crec que, ara mateix, pocs laterals amb projecció ofensiva el superen en sensació de perill quan puja la banda. A més, no trobo molt agosarat dir que és el millor centrador que té el Barça ara mateix.

Ahir va clavar tres o quatre perfectes, amb rosca, de fora cap a dins i just entre la defensa i el porter rivals pq puguin entrar els rematadors. A més, moltes les fa en carrera i al primer toc. Sense anar més lluny, una d'elles va acabar amb gol de Ronnie, q reconec q ha progressat en els últims dos partits.

Reconec q Abidal és una màquina, q com a defensa és imprescindible i dóna una seguretat increible, però estaria bé tenir en compte Sylvinho molt més del q s'està tenint. Segons en quin partit o en quina situació, pot fer molt mal. A més, tens raó el que dius q Ronaldinho juga millor amb ell, s'entenen a la perfecció i acostumen a fer molt bones combinacions.

PD: Ahir cap culé sense carnet tenia raons per envejar als culés amb carnet, pq literalment em vaig congelar al camp.