martes, 26 de febrero de 2008

Es comença a girar la truita

La situació s'està posant interessant, el Barça ha marcat 2 gols en 8 partits i el Madrid ha perdut 5 dels seus últims 6 partits. Creieu possible una remontada? El que està clar és que ara mateix el Barça està a 2 punts del líder, amb una eliminatòria de Champions encarrilada i a semifinals de la Copa del Rei. El Madrid està sense Copa del Rei i amb un 2-1 en contra a la Champions. No sé vosaltres, però jo no em canviaria per ells.

Ara bé, fins a quin punt els 2 últims partits són representatius d'una millora del Barça? Personalment crec que el Celtic i el Levante són 2 maries de dalt a baix. Això no treu que ara mateix el Barça té als seus 4 cracks en un estat de forma bastant bo:
Messi: ha tornat a ser decisiu.
Henry: sembla un tractor, però bueno, no està malament.
Ronaldinho: no és el d'abans, però és millor que fa 3 mesos.
E'too: no sé si està en la seva millor forma, però és imprescindible, tot i la seva ridícula tècnica i els seus horribles retalls.
Si a això li sumem que Van Gool està en baixa forma, i que el Madrid no sap a que juga... és possible creure en guanyar la Lliga.
Haig de dir que tot i seguir pensant que han de fotra fora el Xavi, aquest diumenge va jugar un partidàs, i no només per haver marcat el primer gol.
En fi, acabo posant el video del gol del Uche al Madrid. No us fa molta gràcia??? Espero que el disfruteu tant com jo.




PD. on està ara el Celtic Fox?

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Edu:

es moment per tenir esperança,pero hem de ser prudents perquè hi ha molta lliga. lo mes destacat es el canvi d'actitud de l'equip, i en especial al que ha fet ronaldinho.penso que mai tornara a ser el que era i que s'ha de vendre al juny (ara que jugant millor el podrem vendre dignament), pero confio en que s'ho curri.

xavi brutal el partit,sempre he pensat que no s'ha de vendre. no hi ha res com la competència perquè es posin les piles.

genial messi,akest tiu es la ostia.

eto'o es garantir el gol,es una peça clau, un davanter nat que ha d'anar a matar.

jo estic molt esperançat,pero no oblidem que estem al mes de febrer.

Anónimo dijo...

Després del partit d'ahir contra el Valencia (no sé si algú el comentarà...) només comentar una cosa: ESTIC FINS ELS COLLONS DEL PUTO HENRY. xq sigui negre i tingui cara de jugón no ha de jugar, mira q odio el Caipirinho xo crec q es mereix més oportunitats ell q el gabatxo. Crec que ha arribat el moment, després de rajar del Natillas i del de Terrassa, de començar a fotre pals a saco al tio aquest que deien que era bo a l'Arsenal...dic deien xq...quantes Champions va aconseguir?? Quantes Botes d'Or té?? Què es pot esperar d'un paio que diu que va aprendre del Pistolero Anderson?

Celtic_Fox dijo...

Celtic fox no se arruga. Sigue aquí, defendiendo a los suyos en horas bajas. Nada que decir de las horas bajas del RM. Hay que espabilar.
Un abrazo a los catalanes
PD: me sorprende que nadie mencione el regalazo de anoche del linea al Barça... menudas manos tan clamorosas...

Anónimo dijo...

Eso no son manos querido Fox. Si el bueno de Iturralde estaba a escasos metros y no señalo infraccion alguna, por algo sera.

Per una altra banda, estaria be que tots els que us heu prodigat amb critiques al Cesar egarenc, li oferissiu unes sinceres disculpes. No nomes dona passades de gol, sino que marca. No vulgars gols, marca gols trascendentals. Al Xavi gracies li han de donar el coll del Rijkaard, les orelles del Laporta, la parroquia barcelonista en general i les vostres prostates en concret, que segur que mulleu mes ara que el Barça torna a rutllar.

Marcel, Mauro, Guillem, Fuentes i demes detractors, siusplau...aplicaos el cuento.

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Telefone VoIP, I hope you enjoy. The address is http://telefone-voip.blogspot.com. A hug.

Marc Ambit dijo...

Ei, una pena que aquest blog s'hagi aturat.

No sé si esteu massa ficats en el tema Twitter, però si és així, potser us interessa apuntar-vos com a followers al www.twitter.com/f_c_barcelona , segur que així us dona embranzida i el blog torna a rutllar :-)

Força Barça!!!