domingo, 16 de diciembre de 2007

Valencia 0-Barça 3

Gran victoria la d'ahir, completament necessaria per afrontar el partit contra el Madrid seguint amb opcions de guanyar la Lliga. E'too torna, pero perdem a Messi... una pena la seva lesio, encara que per sort, ara parara la Lliga pel Nadal, i nomes es perdra 2 o 3 partits.... un d'ells contra el Madrid.
Em fa mal dir-ho pero, encara que crec que el Ronnie tornara a jugar be, el que tinc clar es que ja no es un element imprescindible del Barça. En canvi, ara mateix, E'too, Iniesta i Messi si que ho son. El primer, encara que poca gent li reconegui, va ser clau per guanyar les 2 lligues, marcant moltissims gols, i sobretot la Champions. Recordareu que va ser el millor del partit, juntament amb el Valdes: en la primera part va fotre una jugada de la ostia que va acabar al pal, i despres va marcar el gol de l'empat.
El partit d'ahir no va tenir gaire historia, el Valencia esta realment molt malament. Al marcar el Barça el primer gol tan d'hora, ja no van saber que fer, estaven perduts. Va destacar un altre cop el Guddy: sempre l'he defensat, pero m'esta sorprenent lo be que juga en aquesta posicio al mig del camp. Lluita molt, recupera pilotes, i esta fent molt bones passades. Per qui entrara Deco ara? Ahir, encara que em faci mal reconeixe-ho, el Xavi va fer un molt bon partit. Ara, l'estadistica aquesta que van donar a tv3 de que es el que mes passades bones dona... no m'extranya gens, si el tio sempre li passa al que te mes aprop!
No se com ho veieu, pero jo tinc bones vibracions de cara al partit del diumenge que ve. E'too surtira a mil, com sempre contra el Madrid. Qui ha de jugar per Messi? Per mi esta clar que el Ronnie, encara que el Giovanni aquest no ho esta fent malament, no?

5 comentarios:

Anónimo dijo...

No se quien tiene que entrar por Messi el proximo domingo, lo que tengo claro es que Ronaldinho no puede jugar. La baja de Messi ya es lo suficientemente importante como para dar más facilidades al Madrid.

Xavi no jugó bien ayer, sino que lleva jugando muy bien toda la temporada. Lo de Guddy, la verdad, es la sorpresa positiva del año.

Quique

Anónimo dijo...

On estan ara els detractors del Xavi? Porta una serie de partits que tela. Sí, soc oportunista de collons.

El Deco ha de ser titular indiscutible, encara que només sigui pels caños, com el que li va fotre a l'Albelda ahir...mamma mia.

El Giovani cada dia em fa mes rabia. Sembla que jugui amb dodotis igual que el Nadal, i no només perque te un cul d'aqui a Cuenca sino pq també es un cagamandurries; li falta temps per anar a demanar perdo al mes lleu contacte amb un rival. Güei que no et faran res, posali ous i sino tranquil que els del cártel de Monterrey ya et salvaran el cul.

El oso Guddy bueno, personalment no m'entusiasma pero s'ha de reconeixer que s'esta surtint. Per que tots els norteños digalsi suecs, danesos, islandesos, ikeos, nokios, son tan professionals? 0 problemes i quan han de complir, compleixen. Provare a menjar molt bacalla.

Anónimo dijo...

Menja bacalla pablo menja... xD

El Xavi s'ha de reconèixer que està més fi últimament. El Guddy s'ha pres la poció màgica i està que se surt, sembla el Laudrup pero amb uns quants centímetres i kilos més . El migcamp amb Guddy, Xavi, Toure, i en el fons també Iniesta em va encantar, jugar amb Iniesta de Ronnie ve a ser el mateix que jugar amb una 4-4-2 perquè el Iniesta baixa com un migcampista més, guanyem molta presencia al migcamp i ahir al Valencia li va costar horrors superar el migcamp, també cal dir que és comprensible amb el caos tàctic i els experiments desastrosos del seu entrenador. El Ronaldinho me'l reservaria només pels partits del Camp Nou, a fora de casa perd molt i s'evidencia molt més el seu baix estat de forma, així que em sembla molt bé el que va fer Rijkaard. I la meva pregunta oportunista també és on son ara els detractors de Eto'o, perquè negar que el Eto'o és esencial per al Barça, sobretot per obrir el marcador, és com negar que la terra és rodona o que tintín-Koeman va més perdut per Valencia que un ós polar pel desert.

A mi el Giovani també em fa rabia, aviam si hi ha sort i enganyem a algun multimilionari anglès i els hi colem com al nou Messi.

La nota negativa és la baixa de Messi que fa mal sobretot pel partit del Madrid, després ja ve Nadal i tenim partits poc importants durant el mes de Gener. Esperem que al rastas no se li acudi donar la titularitat al Giovani.

PD: Gran partit de Thuram al 33

Anónimo dijo...

El de dissabte va ser un partit per disfrutar,especialment pel partit potent de etoo,pero sobretot gràcies al paper desastrós del valència(i jo tenia por,el valencia sempre ens ha putejat molt).

messi obviament es una baixa que es notara moltissim amb el madrid,i segurament posara ronaldinho(genial pique a l'entrenament kuan el natillas s'anava a pirar i el rastes li va parar els peus).

no ens enganyem,giovanni pot caure malament pero apunta alt. Per cert,m'agrada del rastes que fomenti a muerte la gent que ve de la pedrera(no recordo gent tan jove jugant tants minuts i donant-lis tantes oportunitats, bravo)

Anónimo dijo...

el próximo domingo, vais a morder el polvo, culers de pacotilla