lunes, 21 de enero de 2008

Barça 1 - Racing 0

Ahir vaig anar al Camp. I un dia que vaig al Camp, i em toca un partit que dormiria a qualsevol. Fuentes, ja sé que aquest és el fútbol que defenses però... quin pal de partit!! El Barça ha passat de l'espectacle a que haguem de comentar coses com la lluita, l'ofici...pfff

Sobre el partit, realment poc a destacar. Ah, sí, com a mínim vaig poder disfrutar xiulant al Giovanni cada cop que la cagava, és a dir, constanment. Espero haver col·laborat en enfonsar a aquest tio, i a que el traspassin tan aviat com puguin!

En quant a l'Henry, si abans era un ex futbolista, ara és un jugador amateur. Encara li falta per ser el de l'Arsenal, encara que ahir va fer alguna bona jugada.

El millor, com sempre, Iniesta, que té més classe que tota la resta de l'equip junt. Per cert, quin fitxatge el Milito. A diferència del Puyol, sempre sap escollir la millor opció.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Lo millor del partit d’ahir van ser els dos kebabs que em vaig fotre mentre el veia. Però intentaré ser optimista així que resaltaré els punts que més em van agradar.

Notes positives:

- s’está guanyant sense peces titulars importants (messi, etto i touré)
- jugadors a priori secundaris (guddy, zambrota, edmilson, silvinho, bojan, giovani) están agafant minuts que podrán anar bé al mes de març quan arribi la champions i els partits importants.
- la defensa segueix a un nivell molt alt, milito brutal.
- Henry segueix en una bona línea, tot i que encara ha d’aportar molt més.
- Veig un equip solidari i implicat, amb els davanters fent moltes cobertures. M’agrada aquesta implicació tot i que tampoc pot ser que l’equip es desdibuixi tant perquè a l’hora d’atacar i ha molt davanters llunyíssim de la porteria.

Incógnites:

- Millorará el paper de Xavi i Deco? Cap dels dos no està bé i l’equip ho nota.
- Etoo tornará a ser un killer?
- Ronnie aportará alguna cosa a l’equip?
- Abidal tornará a ser el jefe de la banda?
- Zambrotta, seguirá en línea ascendent?
- Puyol es raparà i deixarà de correr tan sense sentit?

ddriver dijo...

Error,el millor del partit van ser les copes Danone de xocolata negre que donaven al sortir,8 en vaig pillar!!