viernes, 1 de febrero de 2008

Ja estem a semifinals!

Sóc jo o ahir va ser un dels millors partits de la temporada? (tot i que només vem marcar un gol i en fora de joc). Que algú m'ho digui, si us plau, xq el Barça està jugant tan malament que a lo millor simplement és que ahir van tenir més d'1 ocasió... el partit d'ahir podria haver estat de golejada. Clares clares, van tenir més de 5 ocasions.
Aquí va el meu 1x1 particular:
Valdés: sense perill.
Zambrotta: quin timo de jugador. Sembla un pato marejat que no s'entera del partit. Tot i això, ahir va lligar bé al Pires.
Milito: el puto amo de la defensa.
Puyol: és una sort que s'hagi lesionat. Recordeu una jugada a la primera part en que el Rossi va xutar? El Puyol estava com 2 metres més enraderit de la línia defensiva, dins l'àrea, i quan va sorti a tapar el xut de Rossi estava massa luny. Arriba a xutar a porta i era gol, i per culpa del "gran capità".
Abidal: es pot ser més dolent amb la pilota als peus? Vaya tiu més tronc, almenys ahir en atac va estar nul. Tot i així, el seu esforç defensiu és bàsic, és una màquina.
Márquez: és molt gran aquest paio quan està en forma. Ahir va jugar molt bé fins que el van canviar. Si ha de treure el lloc al Xavi, endavant!
Deco: bon partit. No teniu la sensació que de repent se li creuen els cables i fot passades sense sentit en les que perd la bola? Em fot molta ràbia això. Potser és que encara no se li havia passat l'efecte de l'alcohol.
Iniesta: gran partit, encara que menys vistós que en altres ocasions. Messi li va treure protagonisme.
Messi: brutal, impressionant partit, dels millors que li recordo. Només li va faltar ser productiu, va tenir mala sort. Va fer unes quantes jugades en les que es va regateja en menys de 10 metres a 5 tius dins l'àrea, i una altra que en centímetres va regateja bordejant la línia de fons. És el millor del món, sens dubte. Llàstima que es lesioni tant.
Henry: se'l va veure motivat i va fer un bon partit. De vegades, però, se'n va a la línia de fons i espera a que li vingui mig equip contrari, per perdre la bola. Igualment, tots firmariem que jugués els 4 anys que té de contracte com ahir. Va fer un regat a lo croqueta al principi del partit molt maco.
Bojan: ara per ara és un jugador d'equip. Va provocar un penal inexistent gràcies a un control espectacular.
SUPLENTS: Ronnie: el públic el va aplaudir molt i no va fer res... segueixo confiant en ell. Va ser molt bo xq el Fusté (comentarista del plus en català), va dir que no entenia com el públic l'aplaudia. Aquest iaiu és el putu amo. Xavi: probablement el més positiu del partit va ser la seva suplència, ja era hora, per fi!!
Per cert, què ha passat amb el Guddy??

2 comentarios:

Mauro dijo...

Amic Marcel, doncs si, com tu bé et preguntes crec que vas ser tu el que vas veure un dels millors partits de la temporada, jo al menys només vaig veure un partit avorrit en el que Messi va marcar la diferencia, no l’equip.
I es el joc de l’equip el que més em preocupa, no veig automatismes, ni combinacions entre jugadors, en definitiva no hi ha equip només un grup de jugadors que juguen amb la mateixa samarreta i un geni argentí que la lia quan pot.
Espero que amb l’arribada de Touré i Etoo Rijkaard aposti per un 11 més o menys fixe i l’equip pugui començar a agafar automatismes perquè així no anem enlloc.

Com a nota positiva m’agradaria destacar la tensió en els jugadors i ganes d’anar a guanyar des del primer minut sense especular amb el resultat.

També m’agradaria fer una reflexió sobre el joc que despleguen els rivals del barça perquè la veritat en general es pobríssim. Es difícil jugar contra equips que no volen jugar i ahir el Villareal (abans de l’expulsió) tampoc va ser una excepció.

I ara les meves puntuacions:

Valdés: Poques intervencions però transmetent seguretat les vegades que ho va fer.
Zambrotta: Veig una línea ascendent en el seu joc i bastanta més intensitat defensiva. S’ha de vendre a final d’any però si segueix la progressió pot acabar fent un bon final de temporada. De totes formes prefereixo al Pujol en el seu lloc ja que manté molt més la tensió durant tot el partit.
Milito: Segurament el millor defensa de la lliga.
Puyol: Molta entrega, pero Milito es molt millor corrent la meitat que ell. Crec que el seu lloc es el lateral.
Abidal: Malament en atac pero sempre està allá per desdoblarse. No el veig tan fort com al principi pero millor fisicament que en altres partits.
Márquez: Bon partit. Crec que s’ha de vendre a final de temporada per que es molt irregular a causa de les lesions.
Deco: No em va agradar, comparar al Deco d’ara amb el d’abans fa mal. Perd tantes pilotes com roba i torna a ser un jugador molt irregular que no dona estabilitat al partit. En una posició com la seva hauria de tenir molta més arribada i chut. Venta aquesta temporada.
Iniesta: Partit correcte, sense més.
Messi: Gran partit individual. Ahir va donar alguna assistència però crec que ha de combinar molt mes amb altres jugadors.
Henry: Partit mediocre i ja en porta bastants, crec que es hora d’exigirli molt més i sobretot posarlo a xutar cada dia fins que tingui un chut decent. Es negre i alt i per això sabem que es l’henry però si fos blanc i barbut podría estar jugant al Malaga. S’agraeix l’entrega, això si.
Bojan: Massa débil per jugar al centre però a l’hora no es tampoc un jugador de banda. Té molta qualitat però ara mateix no hauria de ser titular. Es un gran suplement pels últims 30 minuts amb la defensa cansada.

SUPLENTS:
Ronnie: en 15 minuts no es pot fer gaire cosa pero segueixo tenint la sensació de que es un quiero y no puedo. Físicament el vaig veure fos, com si hagués jugat des del primer minut. Venta a final de temporada.
Xavi: em va agradar la seva suplencia pero també haig de dir que em va agradar que sortís per controlar el partit. Crec que aquesta hauria de ser la seva funció, sortir en moments en que l’equip necessiti joc de control.
Thuram: Tinc por cada cop que surt al camp. Ahir al menys no la va liar pero es una broma que estigui a l’equip. Pensión del jubilado a final de temporada.

Anónimo dijo...

mauro tu a part dels partits del Barça veus gaire més futbol? Perque aquí al Barça estem molt ben acostumats al bon futbol, pero tu tragat partits del Madrid o de qualsevol altre equip de Primera i veuras que segurament gairebé en cap partit d'aquesta temporada han jugat tant bé com el Barça ahir, va tenir la tira de ocasions i no va rebre gairebé cap xut d'un equip que fa 4 dies va fer un gran partit al Bernabeu i tots els diaris van elogiar, ahir el Barça no li va deixar fer el seu joc en cap moment i el Villarreal va semblar un vulgar equip de 11 o 10 homes perseguint la pilota que el Barça dominaba com volia. Tenim sensació de crisis perque el Madrid està intractable i no perd ni un putu punt, pero si et mires els números de Desembre i Gener del Barça post-Ronnie (amb l'excepcio del Madrid que sí va jugar i aixi va anar) son de campió de Lliga de carrer, un partit empatat, i la resta tots guanyats, a més de eliminar de la Copa a Sevilla i Villarreal. Sí que es veritat que no juguem gaire bé i que costa marcar, pero tenim una solidesa defensiva que mai haviem tingut amb Rijkaard. La lliga està perduda i no per empatar amb el Bilbao que això de tant en tant pot passar, sinó per perdre contra el Madrid. Ara, jo amb aquest equip que gairebe no encaixa gols soc optimista per la Champions.

Sobre el resum del Marcel, veig que oblida comentar el magnífic pase de Xavi a Bojan que provoca el penal, no tot és blanc o negre, Xavi no és imprescindible i molts cops no hauria de ser titular, però és un gran jugador pel Barça i no cal criminitzarlo d'aquesta manera perque és un jugador vàlid per estar al Barça, una altra cosa és que se li ha de treure aquest cartell de vaca sagrada.