domingo, 13 de enero de 2008

Barça 4 - Murcia 0

Partit fàcil i còmode el d'ahir. Tampoc es per flipar-se molt, perquè el Murcia és un equip molt fluix, però està clar que 4 a 0 és un bon resultat. El millor de tot va ser veure al Henry jugar un partit sencer de 90 minuts creant perill de principi a final i liderant l'equip. Tan debò segueixi així fins al final de temporada i no sigui la flor d'un dia. Henry sempre havia estat un dels meus jugadors preferits, i firmaria que aguantés 2 temporades jugant com ahir.

El Guddy va jugar un altre molt bon partit. Per mi, que deixi al Xavi a la banqueta. El Guddy aporta un joc directe i més vertical, apart de que té més físic per lluitar al mig del camp. El Xavi ahir va fer un partit fluixet, encara que s'ha de reconèixer que va fer algunes passades bones. El Silviño va jugar molt bé... jo voto que jugui de titular en els partits contra equips dolents, és molt més ofensiu que l'Abidal, i combina molt millor amb l'Henry o el Ronnie. El Marquez de pivot va començar perdent 3 pilotes que podrien haver costat un gol, però a la que es va entonar va fer un partidàs.
En quant al Bojan, va jugar en una posició que no és la seva, i se li va notar. En la segona part va marcar un gol i va fer una bona jugada en la que quasi marca xutant amb l'esquerra, se li nota que té classe el nen aquest.


Aquest dimarts, partit contra el Sevilla. Es una bona oportunitat per fer un bon partit, guanyar una eliminitoria i de pas confiança. Pel seguent partit de lliga ja torna Messi.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Buen partido de henry, lo curioso es que ha jugado dos buenos partidos, uno contra el Levante, que es mas equipo de 2ª que de primera y otro el de ayer contra el Murcia (vaya equipo). Espero verle a este nivel cuando venga el mes de marzo y en los cruces de champion.

Anónimo dijo...

Molt d’acord amb la crònica del Marcel, els noms que ha destacat i també en el fet de que un partit contra un equip dèbil jugant com a visitant no permet treure conclusions de pes així que el que comentaré s’haurà de ratificar al pròxim partit contra el Sevilla.

L’home del partit va ser sens dubte Henry que sembla haver recuperat aquell punt de frescor i velocitat que li faltava. Crec que es d’extrem on Henry pot explotar més les seves qualitats i només espero que en els pròxims partits comenci a xutar una mica més.

Els altres jugadors destacats van ser Silvinho (que sempre compleix, sobretot en atac, i que em sembla un excelent recanvi), Valdés (gran parada) i Gudjonsen ( que sembla assentar-se al mig del camp on sempre hauria d’haver jugat). Crec que l’islandés aporta un aspecte important al joc del barça i es l’arribada desde segona línea que desde cocu i els millors temps de deco está força oblidada.

Respecte a Xavi.. va tornar a fer un partit de funcionari.. però potser aquest cop en comptes de fer de 9 a 5 es va permetre el luxe de sortir a les 5.30. En altres paraules, va fer un millor partit que altres vegades però se l’ha d’apretar molt més en atac (assistències i xut) i en defensa (col•locació, pressió i duresa).

Per als próxims partits m’agradaria que es jugués amb Henry a l’extrem i Bojan al centre. Aquest seria el meu 11 ideal:

Valdés
Puyol – Márquez- Milito – Abidal
Deco
Iniesta – Guddy
Giovani – Bojan – Henry

Però crec que aquest será l’11 de R:

Valdés
Zambrotta -Puyol - Milito – Abidal
Márquez
Xavi– Guddy (Deco)
Giovani – Henry - Iniesta

Per cert, no creieu que s’está molt millor sense el Caipirinho? Ara que ja està recuperat ja tornarà a haver la pressió de si juga, de si es queda a la banqueta..