jueves, 10 de enero de 2008

Vergonya. Sevilla 1 - Barça 1

Avui m'he llevat amb mínimes ganes de trencar aquest llarg silenci que ha presidit el bloc desde que el Barça va perdre vergonyosament contra el Madrid. Aquell partit va fer molt de mal, a mi personalment sobretot, que vaig estar una setmana dient que guanyaríem de pallissa, i fins i tot vaig penjar l'enquesta "d'optimisme culer"!
El Barça no ha millorat gens des d'aleshores. No paren d'haver lesionats, mai es repeteix el mateix 11, i l'equip no té res d'equip.
El partit d'ahir...pffff una primera part acceptable i una segona lamentable. L'Henry va fer un bon gol, però al E'too ni se'l va veure i el Giovanni va posar voluntat però està anys llum del nivell del Messi. El mig del camp ahir estava fos. L'Iniesta va jugar un dels pitjors partits de la temporada i el Xavi... molts us estareu preguntant si va jugar. La seva aportació al equip és nula. No només no aporta, sinó que resta! El seu joc horitzontal ha passat a joc de cranc, de retrocés. No defensa, no pressiona, no es mou, no dóna opcions de passada als seus companys, és un trunyu tan gran que preferiria que jugués el Busquets en la seva posició. Heu vist que sempre surt al camp engominat???? Però com pot ser que un jugador de futbol es foti gomina x sorti a jugar? Vosaltres quan jugueu amb els amics us foteu gomina?? Joder, si no pot haver res més incòmode!! Pot semblar una tonteria, però és indicatiu de lo burru que és aquest tiu!! I com ha dit el company Mauro altres vegades, les seves declaracions fan pena!! Xavi al carrer ja!! Que el venguin al Palamós, al Figueres o on sigui, però fora ja!! Tant criticar al Ronaldiño i el Deco i tenim un infiltrat a l'equip, que sempre juga i que fa que juguem els partits amb 9 o 8, xq no només no suma, sinó que resta, repeteixo!!
No entenc xq el Rijkaard va tardar tant en fer canvis! No entenc xq no va canviar al Xavi en els primers minuts de partit. D'altra banda, l'Abidal ja no és la roca que semblava ser al ppi de temporada, el seu joc s'ha tornat més mediocre. Això sí, tenim una parella de centrals que m'encanta, Márquez i Milito, vaya parell d'assassins!
Res, m'imagino que recuperar aquest bloc serà difícil doncs el Barça aquest any no està per alegries. Espero que com a mínim no perdi tots els títols ja aquest mes, xq aleshores sí que "apaga y vámonos"! Per acabar, XAVI FORA JA!

6 comentarios:

Mauro dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Mauro dijo...

Al món hi ha 4 grans terroristes ultradestructius, demoníacs y cabrons i 3 d’ells estan al barça, es per preocupar-se. Els citaré per ordre de perillositat: Frank Rijkaard, Ronaldinho, Xavi i Osama Bin Laden.

Frank Rijkaard es el primer perquè senzillament es el que ha permés que els dos següents terroristes juguin si o si cada partit. A més ara que l’equip no funciona per si mateix es quan han quedat al descobert totes les carències tàctiques i falta d’idees d’aquest entrenador mediocre.

De Caipirinho no en penso ni parlar perquè es un tio lamentable. Quan llegeixo en algun foro gent que el defensa (cada cop menys afortunadament) m’agafen ganes de vomitar... molts d’aquests posts ens recorden tot el que ha fet pel barça bla bla bla.. patétic.. potser no recorden que al PSG era un desconegut i que li paguen casi 10 milions d’euros a l’any.. qui deu a qui? El barça no es una ONG senyors...

Avui toca parlar de l’altre gran càncer del barça, un tio capaç de convertir a Baptista en Maradona en un sol partit i no es altre que peix-bullit Xavi. Actualment no aporta absolutament res al joc del barça, no xuta, no dona assistències, no fa passes llargs, no fa faltes contundents i no defensa. Es un jugador absolutament prescindible i que hauría de cedir el seu lloc a l’iniesta (acompanyat de dos mitjos més defensius touré i deco/guddy) i només hauria d’abandonar el banquillo en partits que guanyem per 3 a 0 a falta de 10 minuts pel final.

Soc pessimista senyors, crec que es impossible guanyar res en un equip on hi ha 3 terroristes i altres maleantes com Zambrotta, Oleguer, Ezquerro o Thuram i algún carterista ocasional com Deco i Márquez (oju que Abidal està aprenent l’ofici). No puc sortir del pessimisme amb un equip que no entrena, una directiva que no exerceix i un entrenador que no en té ni puta idea, señors.. aquest barco.. a pesar de Milito i Iniesta.. s’enfonsa.. i no veig ningú que doni un cop a la taula.

ddriver dijo...

en Xavi?quan ell juga el joc es mes lent,vinga pases curts i gens verticals,es un cancer al equip desde el dia que va salvar el cap de van gaal a valladolid.Perque va trigar en Rijkard a fer els cambis?perque no en sap,l unic cop que ha acertat amb els cambis es a Paris i perque es va equivocar amb la alineacio.
Mals temps ens venen a sobre

Anónimo dijo...

Sabeu quan costa fer-se soci del Llieda?...

Marchelo dijo...

fins i tot la premsa raja del Xavi:

http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20080111/opi_53426566759.html

Anónimo dijo...

En estos momentos dificiles por los que esta atravesando el barcelonismo es fácil perder el sentido común. Pero de eso a criticar a Xavi, como si fuera el gran responsable de la situación del barça me parece exagerado.

Xavi contra el Sevilla jugó mal, igual de mal que jugó Iniesta ( el mejor jugador del barça este año) pero la aportación de Xavi al equipo es mucho más de lo que aparece en los tipicos reportages del Gol a Gol. Cualquier equipo necesita jugadores como Xavi, simplemente por una cuestión de equilibrio.