jueves, 22 de noviembre de 2007

L'Edmílson monta un "Cristo"

L'Edmílson ha posat el dit a la llaga, i l'ha remogut una bona estona fins que s'ha quedat tranquil. Les seves declaracions dient que hi ha ovelles negres a la plantilla han causat furor (i no, no sigueu mal pensats, que no es referia a l'E'too, Henry, Thuram, Touré, Ronnie, Giovanni, Abidal...). Què en penseu?
Jo crec que s'està queixant, amb molta raó, de la mercantilització de la plantilla. Tenim moltes marietes a l'equip, que l'únic que fan és cobrar la pasta i sortir a anuncis. Falta compromís. Estan tots apalancats. Ara tots es protegiran dient que aquestes coses s'han de quedar dins el vestuari, i altres tòpics estúpids varis. Però, si ningú aixeca la veu per reaccionar qui ho farà?
Estic segur que el Puyol fa les mateixes declaracions i tothom estaria parlant del GRAN CAPITÀ. Però el Puyol no aixeca la veu, perquè bàsicament no pot veure els problemes dels vestuaris amb aquestes grenyes i aquesta poca intel·ligència de la que fa gala cada cop que parla. El Xavi? Ja ha parlat, i com sempre, ha tirat de tòpics. Sembla un autòmata, igual que jugant. El Ronaldinho? Aquest no sé ni perquè és capità, realment.
En definitiva, que Olé Edmilson, per un cop que algú diu quelcom que es surt dels tòpics, i a més té raó, hauriem d'aplaudir els seus collons i no rajar de la seva poca professionalitat.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Un 10 per l'Edmilson, i que odiós es el Xavi parlant, igual que al camp, està fet un putu funcionari en tots els sentits.

Anónimo dijo...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.