miércoles, 28 de noviembre de 2007

O.Lyon 2- Barça 2

Em fa mal dir-ho, perquè encara confio en la recuperació del Sr.Natillas (aportació d'Edu), però ara mateix l'Iniesta dóna molt més en la posició de fals extrem per l'esquerra. En atac, aporta profunidat: ahir va córrer en moltes ocasions en busca de passes a l'espai, i va encarar en l'1 contra 1. En atac, també dóna passades de la mort. Apart d'això, quan s'ha de controlar el partit colabora en el mig del camp a donar fluidesa al joc. I en defensa, es converteix en un element important al mig del camp. Qui dóna més? No es tracta de que sigui millor que el Natillas, és que jo crec que ara mateix n'hi ha pocs al món tan bons com l'Iniesta.
El partit, normalillo. N'hi ha hagut de molt pitjors aquesta temporada. El Bojan va fer 2 grans passades, la del primer gol i la del penalty. Apart d'això, res més. Es notava que li faltava cos per lluitar i pressionar a la defensa. El Messi va fer un bon partit. Destacaria també el "Ovella Negra Touré": aporta molta intimidació, i a més no perd una bola. I va fotre 2 xuts impressionants.
No puc acabar sense abans criticar al Puyol: en el primer gol per culpa de les seves grenyes no va tocar amb el cap la pilota. Apart d'això, moltes errades de col·locació i en el pase. Zambrotta també fatal. He arribat a la conclusió que no m'agrada aquest tio. M'és igual que a la Juve fos bo, ara ja no ho és.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Lo mejor del partido de ayer es que se demostró que el Barça juega mejor sin Ronaldinho y que puede afrontar un partido de champions con garantia sin el natillas.

Que esperan para traspasarlo en enero? El tiempo para engañar algún equipo vendiendoselo a un precio interesante se acaba.

Damià dijo...

Un altre bon apodo pel Natillas és Caipirinho, per la seva afició a tajar-se als bars de Castefa. (made in Mauro)