viernes, 2 de noviembre de 2007

Valladolid-Barça, un somnífer intravenós

Si el Barça-Almeria de l'altre dia va ser un partit soporífer... el d'ahir va ser-ho encara més! Quina merda de partit, la veritat. El Barça juga a un ritme avorrit, toquen toquen i toquen sense fer mal. És a dir, sembla que tinguem 11 Xavis a l'equip. Es troba a faltar al Deco, algú que li foti ganes al mig del camp, el Xavi contagia la seva apatia a l'Iniesta i així és impossible guanyar un partit.
Sincerament, hi ha molt poc a comentar sobre aquest partit. El Bojan ho va fer bastant bé, va fer un xut al pal, però al Messi només se'l va veure en una ocasió. Està clar que estava ben marcat i tal, però joder, que és el Valladolid. Si no es troba còmode per la banda, que es busqui els espais, però que no es quedi enganxat a la líniea tot el putu partit!
Pel que fa al Ronaldinho, apart d'un bon gol, va fer algo que feia molt que no se li veia: una arrancada amb canvi de ritme i velocitat. Només va ser una, però ho va intentar.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ojo Xavi pasada vertical de manual. Como mandan los canones. Donde mas le duele al rival. Ronnie s'esmuny de l'escomesa pucelana i apa, endins.

Ull viu amb el Puyol que va amb el fre de ma perseguint al Llorente al gol local.

Detalls a part, crec que l'Iniesta s'esta acomodant una mica, que es nota molt la baixa de Deco i que "DobleV" Valdes es mereix anar de reserva de Casillas amb els Hortaleza's Boys.