jueves, 8 de noviembre de 2007

Barça 2 - Power Rangers 0

Quina pena que el partit d'ahir no es convertís en un 5 o 6 a 0. El Barça va jugar bé, contra un rival que semblava que tingués la consigna de no passar del mig del camp, però si us hi fixeu, el primer gol va ser il·legal i el segon va ser de rebot. Amb les ocasions que van tenir, podrien haver marcat algun golet més, no creieu?
Per mi, es confirma que el Ronnie està tornant. Ahir va fer un partit que en la seva època bona (fa 2, 3 i 4 anys) hagués estat qualificat de bo i decisiu: el passe al Messi al primer gol va ser boníssim, i el segon gol va ser mig seu. Apart d'això, se'l va veure ràpid de coco, fent parets i movent-se bé pel camp. La ruleta va ser un bon detall tècnic. Sincerament jo confio en que aquesta temporada el Ronaldinho serà molt important i decisiu per l'equip.
Henry va fer un partit correcte, i la resta de fitxatges de conya, com sempre. L'Abidal és una màquina de la òstia, va de conya, no cal fer-li cobertures i ataca, és el millor lateral esquerre que recordo en el Barça desde que veig futbol (sí, més que la "moto" Barjuan). El Milito és un central quasi perfecte, i el Touré té un camp de força magnètic al seu voltant que impedeix que ningú passi... tio que xoca amb ell, tiu que va al terra.
D'altra banda crec que el Thuram aquesta temporada està jugant moltíssim millor que la passada. Els partits que ha jugat ha estat a molt bon nivell, ràpid i perfecte de cap.
Parlant del Xavi...algú entén xq a la premsa de Madrid agrada tant? Avui el posen com a protagonista del partit, quan l'únic que va fer va ser lo de sempre: passar-li al tio del costat i fer un xut que sembla que vagi a gol però que mai entra.
PD. Espero que el Celtic Fox no es vegi intimidat i segueixi provocant per aquest bloc.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

tot i ser el nom d'aquest blog "culersensecarnet", ahir em vaig alegrar de tenir-ne, perquè el partit també es va viure de forma molt notable a la graderia. I es que el fenòmen de la reventa va propiciar estar rodejat de seguidors del power rangers a saco i que estiguessin cantant i liant-la tota l'estona. també va haver-hi forces piques verbals de xuleria i algun deshauci d'algun seguidor en directe. el que em sorpren es que estan la meitat del partit sense mirar-lo, i es dediquen a desplegar banderes gegants i provocant el personal.

I es que per ells era un partit històric, ja ho va dir el meu company de cadira, "this is da best match I've évá seen in my fócking live".

I entrant al partit,a part del que diu el marcel, puyol funciona molt bé de lateral; ronaldinho va millorant, tot i que el 1 contra 1 no funciona,la caga molt, pero almenys la passa i va fent bones jugades i no la lia tan com al ppi. la resta, em ratifico en comentari marcel

Celtic_Fox dijo...

Celtic Fox no se deja intimidar. Habéis ganado al Rangers... y como seguidor del Celtic, y considerando que mi desprecio por el Rangers es mayor que mi desdén por el barcelonismo, me alegro.

el santo job dijo...

bueno, yo solo me alegré porque perdió el Rangers.
Up the Celtics!!
Up the Caths!!

Marchelo dijo...

Tens raó Edu, el Puyol va jugar molt bé, m'agrada molt com a lateral. També s'ha de tenir en compte que va poder pujar amb molta tranquil·litat, els Power Rangers estaven debilitats d'haver lluitat contra el Godzilla el dia abans.

Celtic_Fox dijo...

A Xavi le idolatramos tanto en la Capital del Reino porque es un tío que siente los colores de la selección.
Cuando se enfunda la rojigualda, se le acelera el pulso y lo da todo por la patria ;-)
Y eso, aquí, viniendo de un catalán, lo valoramos. No lo esperamos.

Anónimo dijo...

Produce gracia y todo el tio ese

P.D:per cert algu sap ke s'ha celebra avui?

Damià dijo...

Marchelo no et motivis tant amb el Ronnie...el tio va jugar bé i estic convençut q farà un paper millor q el de l'any passat i serà important per l'equip...xo el Ronnie de fa 3 anys ha mort, com bé diu l'Etoo.
Celtic, el Xavi agrada a la capital xq és com la majoria de madrilenys, un puto conservador.