domingo, 25 de noviembre de 2007

Barça 3 Recre 0, això no va

El Barça ens va regalar un altre partit decepcionant. Sí, va guanyar 3 a 0. Però el primer gol va arribar al minut 64, i abans d'aquest tampoc hi havia hagut gaires ocasions. Un ritme lent, al tram tram, i molt poca intensitat. El tema comença a ser preocupant. Tenim un gran equip, però no carbura, els fantasmes de la temporada passada segueixen volant sobre el Camp Nou.
El millor del partit, per mi, Bojan i Iniesta. El primer és un paio que juga molt fàcil, i té molt de gol. L'he vist poc (el que ha jugat), però sempre que entra crea perill. Es mou increïblement bé en posicions d'atac, és un "pillo", com el Conill però amb bo. El gol que va marcar ahir va ser molt bo: amb el primer control enganya a 2 defenses i al porter, i la definició és perfecte, amb el cap aixecat, xutant a colocar.
L'Henry va combinar bé, va fer bones passades, però encara no és el jugador decissiu que esperavem tots.
PD. amic Mauro, on ets? Per aquí es troben a faltar els teus comentaris futbolístics!
PD2. Fuentes, no em diguis que et vas divertir...
PD3. M'alegro de que el Bojan hagi passat del Giovanni, és un paio que em cau de cul.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Encara que sembli mentida no em vaig divertir, potser és per allò de l'equació davanters=diversió hauriem d'haver jugat amb Bojan, Henry, Messi, Ronaldinho i Gudjohnssen, llavors sí que ens haguessim divertit! Què és aquesta alineació Capellista de Rijkaard amb tan sols 3 davanters? Jo crec que aquí està el problema del Barça.

Anónimo dijo...

Hola, a mi m'agradaria fer una reflexió sobre el joc del barça actual. Els resultats a casa son innegables, a fora no. El joc és penós a tots dos llocs. Per mi és clar que falten 2 jugadors bàsics en el bon joc del barça: Deco (sobretot a fora de casa) i Eto'o (sempre). El segon tornarà aviat i espero que els que deien l'any passat que l'Henry marcaria tots els 1 contra 1 que tenia l'Eto'o ara s'adonin que Eto'o només n'hi ha un pels gols i pel que aporta a lequip en forma de presió (cosa que Henry i sobretot Ronaldinho...).

Anónimo dijo...

Si... quantes vegades vaig haver de sentir que qualsevol davanter al Barça marcaria els 25 gols anuals d'Eto'o i que per exemple l'Henry en fotria 35 si estigués al Barça. Un jugador pot perdre la forma, però està clar que la definició d'Henry és ara, i ha estat, inferior a la de Samuel Eto'o, l'exemple és Ronaldo que pot estar fatal de forma però no perd la seva letal definició davant del porter. Un altre tema és qui es millor en el seu estat de forma òptim, jo sobre això no em mullaré... Però Eto'o és per a aquest Barça importantíssim, i si ens hi fixem és el que ens ha falta aquesta i la passada temporada, perquè la passada després de la lesió no va arribar a ser tampoc el Eto'o d'abans, esperem que ara sí que torni el Eto'o que marcava 25 gols anuals tot i marxar a la Copa d'Àfrica. Mentre el Samu no agafi la forma jo jugaria a dalt amb Iniesta-Bojan-Messi, els tres canterans crec que són ara la millor opció en atac, de Henry i Ronaldinho cada vegada n'estic més fart, sobretot de Ronnie...

Jordi Coll dijo...

El problema de la Copa Àfrica no serà la marxa de l'Eto'o, sinó la del Touré. Podríem pintar l'Edmilson de negre i enviar-lo cap allà baix. Per cert, el Giovanni no us sembla que serà un bluf de collons?

Anónimo dijo...

i si eto'o no torna a ser el que era?i realment hem de posar el pes dels problemes del barça sobre bojan?

x mi ronaldinho ha d'anar a la banqueta ja com a mínim,i estudiar un traspàs. i henry,es un tiu amb molta classe,no trobo just que en 3 mesos ja el jutgem kuan sortia d'una lesió i en canvi hem hagut de soportar les collonades del natilles durant 1,5 anys.