lunes, 1 de octubre de 2007

Inauguració del blog

Hola a tots!!

Avui inaugurem un blog dedicat exclusivament al Barça. Com que sóc bastant freaky del Barça (no només del cine) he pensat que seria bona idea obrir un blog en el qual més d'un, de dos i de tres autors puguin escriure, quan els hi vingui de gust, sobre temes relacionats amb el Barça. De moment som el Rudi, el Guillem (fijo que mai escriu res el vago) i jo, espero que qui vulgui unir-se al "projecte" em digui la seva direcció de correu electrònic perquè li pugui enviar la invitació d'autor del blog.

La idea és comentar, sempre que es pugui, els partits del Barça, no fent una crònica exhaustiva (per això ja tenim els diaris de sempre), sinó opinant sobre com els hem vist. Personalment sóc contrari al típic pensament pessimista culer... és a dir, fa 2 setmanes ja ho anavem a tornar a perdre tot, i ara, per 4 partits fàcils, ja tornem a ser campions d'Europa!

El nom del blog, "Culers sense carnet", és un "homenatje" a tots aquells culers que no tenim la sort de poder veure els partits en el Camp Nou.

Apa espero que aquest blog tingui èxit i no es quedi en un projecte abandonat!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona pel blog, aquí tens els meus comentaris:
1- Respecte als extrems del pessimisme culé als que et refereixes crec que en realitat son generats pels diaris que busquen aumentar la xifra de ventes amb portades i opinions impactants. Sincerament no crec que siguin gaire representatius del sentiment de l’afició.
2- Respecte als 4 partits fàcils que dius tampoc hi estic d’acord : el sevilla, el saragossa i l’olimpic de lió em semblen rivals de prou entitat com per ser optimistes. Podem dicutir que no estan en la seva millor forma pero soc de l’opinió que contra el barça no van jugar bé perquè el barça no els va deixar jugar. Però el realment esperançador no son les victories sinó les ganes i actitud que ha mostrat l’equip un cop eliminat el gran cáncer del vestuari: ronaldinho.

He escrit aquesta última frase a posta com a proposta per a un debat més exhaustiu en el teu blog: Ronnie, àngel o demonio?

Marchelo dijo...

Mauro

com veus ja he posat la teva pregunta com enquesta. Vols ser autor del blog? Així podries penjar els teus comentaris explosius i irònics quan et vingués de gust. L'Ignasi i Damià ja s'han apuntat!

Anónimo dijo...

Laporta en el hilo de la navaja.Utiliza al barça ?Es correcto hacer politica si los 100000 socios no la hacen ?