martes, 2 de octubre de 2007

Tailoviuverimatx HENRY!!


Un tiu amb classe, aixeca el cap, juga amb equip, factura millons d'€ amb publicitat, s'entrega, disfruta... espectacular! S'ha adaptat a l'equip de forma extraordinaria, ha vingut a fer història al Barça!!
Al Ronnie li donem fins Nadal, si amb aquest temps no ens convenç li posem un peto groc fosforito i pintar les ratlles del camp (un puc fer una llista de brasilenyos que venen al Barça, es surten del mapa, guanyen la pilota d'or, [millors jugadors del món!!!], s'engreixen, veuen birra i es lesionen...)
A l'Olaguer li posem un pito a la boca, una gorreta (barretina), unes espardenyes i de cara a les graderies a controlar als Boixos Nois!!!
A l'Etoo, li donc fins al Febrer, sinò fa un retorn gloriós... li posem un posem una gorra de Coca Cola, li donem un posavasos amb una corretja lligada al coll, i a repartir frankfurts i cervesetes fresquetes a tots els socis del Camp Nou.
Familia, benvinguts al nou blog CULERS SENSE CARNET. Es pot dir el que es pensi, es pot pensar el que es vulgui... Un lema: No per ser soci s'és més del Barça!!

5 comentarios:

Marchelo dijo...

Yep, m'encanta Henry, espero que dongui 3 anys molt bons en el Bar�a. Fa anys era el meu jugador preferit, de fet seguia els partits de l'Arsenal nom�s per veure'l jugar, es un crack, molt elegant, �nic!

Salutacions camarada Rudi!

Rudi dijo...

Marcel, estic fent proves amb els colors, et mola??

Anónimo dijo...

Com puc publicar temes, m'he subscribit a culersensecarnet pero no puc publicar, o potser he d'esperar una mica, també potser perque la pagina em surt en deustch i no pillo ni papa.

Anónimo dijo...

perque surto com beatriu i alvaro??

Rudi dijo...

Alvaro, t'has de canviar el perfil d'usuari. Has de fer un Acceder, part superior dret del blog.