domingo, 7 de octubre de 2007

Partit còmode del Barça

Hola a tots! He estat esperant l'anàlisis del partit per part d'algun dels camarades Autors durant tota la tarda, i veig que no arriba... inconvenients de tenir una feina no remunerada!
El Barça ha guanyat fàcil a l'Atleti, 3-0, gols de Deco, Messi i el Xavi, "Mr.Cargol". Al principi l'Atleti ha controlat el partit, i suposo que, com tots, estava acollonit xq el Barça dels hobbits sense pilota és un perill. Es troba a faltar el gegant Toure (Mr.Eko de Perdidos, Lost) repartint llenya.
Hem tingut sort amb el porter de l'Atleti que ha fotut una cantada increïble (en paraules del locutor del Plus: "¡Abbiatti la CAGA!) i Deco ha pogut marcar el primer gol. A partir d'aquí tot ha estat fàcil. Messi ha aparegut per matar el partit, com ens té acostumats últimament, i s'ha acabat la història. A part d'això, Messi tampoc ha fet gaire més destacable.
Ronaldinho? Partit fluix... ha intentat UNA jugada de "canyo" i canvi de ritme, però li han pres... encara tinc l'esperança de que torni a ser un jugador productiu per al Barça, però.
Henry ha fet un bon partit... en 1 mes, si no es lesiona, serà una màquina de marcar (espero).
L'Atlètic de Madrid, com sempre, malament: es gasten molts diners en fitxatges però no acaba de jugar bé. Des del Pantic que no recordo aquest equip jugar realment bé. A veure si aquest any aconsegueixen per fi acabar entre els 4 primers a la lliga. Tenen molts bons jugadors, això està clar. Però el Fajitas Aguirre és entrenador per un equip guerrer...
Per acabar, aquestes pàgines han estat testimoni del pessimisme culer: Quique, como ves no hacía falta pensar en si había razones o no para creer en la victoría... hemos ganado sin bajar del autobús!

3 comentarios:

Rudi dijo...

Mestre Marcel, no he tingut l'oportunitat de veure el Barça, i tampoc he pogut veure els gols repetits, així que m'estic mossegant les ungles per veure-ho. Pel que he sentit, un golazo de Messi i superioritat total del Barça.
Encara que no hagi estat del tot així, guanyar al Atlètic de Madrid no deixa de ser una molt bona senyal.Sempre és un equip que ens posa a prova. Per tant, endavant culers, anem en bona direcció.

Siau!

Anónimo dijo...

Jo calificaria la victoria d'ahir com a "de prestigi" per l'entitat del rival. Jo soc dels que crec que l'Atletic d'aquest any arrivará lluny, te jugadors molt desequilibrants, es dur darrere i té un mig del camp força bo així que una victoria per 3 a 0 reafirma que l'equip és sólid a pesar de la baixa de torué yaya que a més obliga a iniesta a jugar al darrere i a que ronaldinho estigui a l'11 inicial.
Ho sento pero un cop més haig de machacarlo, ja no es que només li surtin els passes com es habitual, ja no es que no defensi, ja no es que demostri en els seus pocs regats que no sap ni controlar el seu cos... per mi el gran problema es que converteix la seva banda en una vía morta on no es crea perill i on hi ha una autopista per al rival. Quina sort que hi tenim l'abidal al darrere, si hi fos l'oleguer sería espctacular... A més Ronaldinho té tendencia a anar al centre xq es on es veu menys obligat a encarar i on está més justificat que passi la pilota. Això crea un desequilibri a l'equip que no passa amb l'iniesta.

Com a conclusions positives del partit d'ahir em quedo amb que l'actitud del barça segueix sent bona i agressiva tot i que en algunes fases van desconectar, i sobretot en que la defensa (no oleguer) es molt sólida i aquesta seguretat es transmet de darrera al davant.

Quique dijo...

Si se ha ganado, pero durante gran parte del partido el barça no ha jugado bien, demasiado conformista con la renta que tenía. Quiza en parte, porque el resultado del partido no les obligaba a exigirse más.

El primer gol ha sido determinante. El barça es un mal equipo para hacerle regalos como ese. Que siga la racha!