domingo, 21 de octubre de 2007

Jornada 8 - He parlat amb molta gent i ningú ha vist el partit!

Per molts, el d’ahir va ser un partit per oblidar… si més no, imagino que no hi ha moltes ganes de comentar-lo. En moments d’aquests és quan podem ser més crítics amb l’equip i diagnosticar-lo, la lliga és llarga, crec que el Barça té el millor equip de la lliga.

Context de partit:
El partit d’ahir enfrontava a dos dels equips més forts de la temporada (2 i 3).
Jugàvem fora de casa en un camp dels més petits que trepitjarà el Barça en tota la temporada.
El Barça lidera la llista d’equips amb més lesionats. Fins al moment, Touré, Edmilson, Zambrotta, Márquez, Eto'o i el recent incorporat Deco.

Transcurs del partit: per mi el problema principal, un cop més, va ser l’actitud de l’equip. El Barça va començar el partit desorientat i es va trobar al davant a un equip amb una moral molt alta. Un gol en menys de 10 minuts, i dos gols sentenciats per dues penes màximes perfectament pitades, una de targeta groga i una de claríssima expulsió.
La defensa del Barça va perdre en nombroses ocasions la posició, i per corregir-ho van haver de fer el triple de faltes que les que va cometre el Villareal.
Individualment, Deco que no va saber liderar l’equip com ha fet altres vegades. Messi, que tot i ser el millor jugador del partit, no va acabar de ser tot lo resolutiu que ens té acostumats. Avidal que en el dia d’ahir va baixar el seu índex de regularitat. I un Henry invisible.

Espero que després d’aquesta aturada de la lliga, el Barça sigui capaç d’aconseguir un nivell de regularitat que ens permeti estar a l’alçada d’un Valencia i d’un Villareal molt forts i d’un Madrid que tot i que fa 18 mesos que no fa un partit bo, i que no aprofita les oportunitats que té, al final per A o per B, està entre els 3 primers de la taula.

Que ningú tregui falses conclusions, el que es va a trobar a faltar NO va ser en Ronaldinho.

3 comentarios:

Marchelo dijo...

Ei Mestre!

jo per sort només vaig poder veure la primera part, en una tv minúscula, sense poder distingir l'Abidal del Bojan. Per tant, no vaig apreciar lo malament que van jugar. Crec que el VIRUS FIFA del que tan es parla va fer acte de presència, no es pot sortir al camp tan empanat, i menys vs el Villarreal. La lesió de Deco es preocupant, que es recuperi el Touré ya!

Jordi Coll dijo...

Algú sap quant costaria crear un Barça Lab?

Quique dijo...

No creo que la derrota del barça en el partido del sabado sea por un problema de actitud. Únicamente que sólo entrenarón (con toda la plantilla) un dia en toda la semana y jugando en esas condiciones en el campo del Villareal tienes muchos números para perder. Es imposible ganar todos los partidos de liga, lo importante es que despues de esta derrota el barça sea capaz de encadenar otra racha de victorias de 5 o 6 partidos.