viernes, 26 de octubre de 2007

El decàleg de "Perquè no m'agrada Xavi"

Haig de confessar que m’ha costat trobar 10 raons per les quals no m’agrada el Xavi, això deu voler dir que no es tan dolent com per fer-li un decàleg però bueno, així ens divertim una mica.


1.Perquè no sap passar verticalment: Crec que no cal dir res més, tots sabem el que hi ha, comparar-lo amb l’Iniesta fa pupa. Hi ha una tia a “gran hermano” que es veu que es casi cega però té un 2% de visió pel lateral, jo estic començant a pensar que al Xavi li passa el mateix i que en realitat tot es un problema de vista.


2.Perquè no maneja el tempo del partit: Als periodistes els encanta omplir-se la boca parlant de que si Xavi maneja el tempo del partit i tal i qual. Mentida! Aquest tio no maneja res, es un motor diesel, sempre va al seu rotllo perdi o guanyi l’equip. El que passa es que quan l’equip necessita tranquil·litat doncs sembla que el Xavi manegui el tempo però en realitat, com he dit, va al seu puto rotllo:pilla la pilota, mira a l’esquerra, mira a la dreta (no mira a dalt xq ja hem dit que es cec) i llavors pren la gran decisió de a quin costat passar-la. Jo crec que quan la passa el tio pensa: “un altre passe sense fallarla, un altre cop tindré una estadística que et cagues i estaré molt content quan llegeixi l’sport”.


3.Perquè no xuta mai: Un tio que juga de mig ha de xutar molt més perquè així no només crea perill sinó que fa que els centrals s’hagin de moure (per evitar que xuti) provocant espais que poden aprofitar els davanters. Xavi no xuta mai.


4.Perquè quan xuta té un xut de canari: Els poquíssims xuts que fa.. son lamentables. El tipic xut seu es un xut ras, poc potent i bastant desviat. Com pot un tio a primera divisió xutar així? Tant costa posar-lo 1 hora cada dia a xutar fora de l’area fins que n’aprengui???.


5.Perquè el Rijkaard el prefereix a l’Iniesta: O així ha estat fins aquesta temporada... Que si, que em direu que es culpa del Rijkaard i no del Xavi però es que si el Xavi tingués dignitat humana s’amotinaria i es negaria a jugar. Hauría de reconeixer que l’Iniesta es millor i posar-se a plorar com una nena.


6.Perquè estic fins als ous del seu gir de cargol: Que es deixi estar de donar voltes sobre ell mateix que això es futbol i no patinatge sobre gel, ja está bé home!


7.Perquè fot unes declaracions que fan pena: Estic obligat a canviar de canal quan parla. Es un tio que no diu absolutament res trascendent. Les seves declaracions son de nen de parvulari i no es mulla en res. Jo crec que li pregunten l’opinió sobre el tio que va agredir a la peruana al metro (ho heu vist?) i diria: “bé, hem de seguir treballant, lo important es la societat (substituint “equip” al seu discurs de sempre) en general i no hem de personalitzar en ningú en particular”


8.Perquè va de bon nen: Sempre amb cara de que ell no ha trencat un plat. Joder tio, dona un cop de puny a la taula i liala una mica, surt una mica de farra amb el Ronaldinho, punxat heroïna, surt al camp amb un braçalet de les SS, fes algo que et trenqui la rutina!!! Si es que els teus passes horitzontals deuen reflexar la teva avorrida vida!


9.Perquè es amic del Gabri, Gerard, Oleguer, Saviola: Un jugador amb aspiracions no pot ser amic d’aquests individus. Joder, si realment vols guanyar alguna cosa t’ha de repatejar que aquests cadàvers futbolístics juguin al teu costat. Es com quan érem petits i al fer-se els equips et tocava el tipic empollon o la tipica tia que s’empenya a jugar a futbol, joder feia rabia! Sabies que era jugar amb un menys!


10.Perquè deu tenir una novia ben normal i que segur va coneixer quan tenia 10 anys: Joder tio, si ets jugador del barça vols fer el favor de sortir amb un pivon? Que si que si, que et sap greu perquè aquesta noia (que es deu dir Eulalia o algun nom tradicional) t’ha vist el penis per primer cop i ara et fa pena deixar-la.. però.. vols fer el favor de sortir amb alguna de les marranes que us persegueixen? Si es que així no us podem ni envejar!!

X cert, avui he llegit a l’AS que el barça es planteja vendre’l i fitxar el Cesc l’any que ve.. ojalá!

8 comentarios:

Jordi Coll dijo...

"9.Perquè es amic del Gabri, Gerard, Oleguer, Saviola"

Boníssim!

Marchelo dijo...

Mauro,

veig que 2 mals resultats han encès els teus ànims culers, i t'han carregat de bales per disparar... estic d'acord, el Xavi està en la meva llista negra, i de moment entre tu i el Guillem ja ha rebut unes quantes clatellades!!

Unknown dijo...

La nòvia es diu Elsa i anava amb mi a la uni...i si, confirmo, és una tia del montón! lamentable Xavi hernandez!

Anónimo dijo...

n0 se ki es akest t0ni per0 es el put0 am0 jajajajajaj

el santo job dijo...

Homnbre, yo creo que a este post podríais llamarlo, "porqué no creo que Xavi tenga que ser titular".

Eso sí, que si no lo quereis, os lo cambiamos por Sergio =P que este más que visión lateral, ve doble, porque viene bebido ya de la noche anterior...

Robinho a su lado es un triste aprendiz...

Anónimo dijo...

Sublim el punt 9.

Ara això de llegir el diari del Tomás Guasch...

Anónimo dijo...

Puto mauro la 9 es molt gran pero la millor de totes es la 7, aixo ke fa es totalment cert, pero tmb s'ha de dir ke u fa el 95% dels jugadors..Sempre diuen si lo importante es el ekipo i seguir trabajando e ir partido a partido, lamentable vocabulari dels jugadors, on nomes es basen en 4 paraules ke tenen escrites a la ma abans de sortir a parlar en public xD..

Anónimo dijo...

Recordo el lema del blog:

"Un espai on poder parlar del Barça intentant no fomentar els típics i tòpics arguments pessimistes culers!"