jueves, 25 de octubre de 2007

El decàleg de "Perquè no m'agrada Ronaldinho"

1.Perquè no dribla: Després de 20 partits sense intentar driblar se n’ha oblidat completament. Cada cop que ho intenta (poquíssimes vegades) es veu clarament que no sap coordinar el cos, la pilota sempre li acaba rebotant a una cama o té el cos inclinat i descompensat i s’acaba fent la picha un lio. Cada cop més em recorda a l’Alfonso, que quan intentava regats es queia a terra com si hi haguessin nomos al camp que li fessin putades i trabanquetes.


2.Perquè no corre: Porta moltíssim partits sense regalar-se un sprint, jo passo de justificarho en que està fora de forma (que ho està), això es tradueix en que no tens resistència però no vol dir que, puntualment, al principi de partit, no puguis pegar-te un bon sprint. Es un vago home! Fuera! Fuera! Fuera!


3.Perquè no defensa: Es dels jugadors més vagos que existeixen i dels més insolidaris. Li costa molt pressionar i allà on està deixa un forat immens. Joder tio, si no et surten les coses al menys intenta defensar una mica no?


4.Perquè crea el caos a l’equip: Si juga Ronaldinho l’atac es converteix en caótic. Si el posen a l’extrem s’en va al centre (on no ha de driblar) on pretén ser el pasador de l’equip jugant-se la majoria de passes “a ver si hay suerte y me sacan en el telediario”. Si el posen de davanter centre, tendeix a anar al centre igualment amb lo que l’equip perd la referència en atac i té un embús al camp, lo millor de tot es que si algun jugador de banda corre i fa un centro ronnie mai apareix a rematarlo sinó que ho fa algun tio del mig del camp, lamentable!! En resum: Ronnie al camp, embús al mig del camp assegurat i equip desorientat.


5.Perquè no entrena: es pren els entrenos a cachondeo i ara ho està pagant. Ningú no ho esperava però ha resultat que ronnie es el típic brasiler que no fot ni xapa. Lo de l’any passat al gimnàs lamentable i lo de la festa a brasil aquest cap de setmana igual. Sino renedeixes al camp no pots sortir xaval! Se t'han acabat els cubatas!


6.Perquè cada cop que llença una falta fa cara de que “casi ha entrat” encara que hagi sortit fora 3 metres: sempre, sempre, sempre. Quan l’enfoquen després d’una falta posa la puta cara de sempre ensenyant totes les dentotes aquelles com si la pilota hagués estat a punt d’entrar per l’escuadra.


7.Perquè es cau molt per terra: cada cop que nota contacte es cau a terra i no para de protestar amb aquella cara tant fastigosa que té. Joder tio, aixecat i segueix alguna jugada joder, que sembles una nena (lletja)!!


8.Perquè es un jugador de resums: Odio quan apareix als resums amb una assistència quan es l’única cosa que ha fotut en tot el partit i que la cristina cubero (lamentable) el defensi perquè es el seu amiguet i li cau molt bé.


9.Perquè quan fa un gol surt a les portades com si fos el millor jugador del món: similar al punt 8, odio anar al quiosc i veure portades d’ell: “o’rei” , “el mago ha vuelto”. De donde a vuelto? De farra a las 6 de la mañana? Però algú ha vist que només ha fet un gol de falta en tot el partit i després res de res??


10.Perquè els seus companys el segueixent defensant com a millor jugador del món: Jo arribats a aquest punt no sé si els futbolistes es riuen de nosaltres a la nostra cara o es que son uns cachondos. Com em molaria que sortís l’iniesta (per dir el típic peix bullit que no es mulla mai, rollo xavi) i digués: Ronnie está en un estado lamentable, espero que el míster no lo siga poniendo porqué perjudica mucho al equipo y además es feo de cojones. Us ho imagineu? Joder com riuriem!


I aquí acaba el meu decáleg, i es una pena que es digui decàleg perquè no he dit res de la ràbia que em fa lo lleig de es i les pavas que es deu fer cada día que surt de farra. En fi, ho deixo per al: decaleg de perquè no m’agrada Ronaldinho 2.

8 comentarios:

Damià dijo...

Totalment d'acord Maurice! Despres ho intento comentar més...Jo l'any passat li donava un marge de confiança pensant que aquesta temporada es motivaria i tal i qual pasqual, xo res de res, es un puto fiestero que no fara res mes fins que no marxi a Qatar.
Que res, error gravissim no haverlo vengut aquest estiu, l'any que ve el vendran per la meitat.

el santo job dijo...

La verdad, los aficionados standart del Barça sois la peste. Creo que está extendiendo el síndrome de yayo-tribunitis que ya rondaba por algunas zonas (sobre todo las que más cuesta el abono, dicho sea de paso).

Tooodo el día quejandose. Naaadie del Barça juega bien. Joder, parece que os mereceis estar en segunda, por los comentarios que se oyen. Sinceramente, el barcelonismo está demasiado acostumbrado a los buenos, tiempos. Debe ser que falta algo de humildad.

Respecto a Ronaldinho. Yo mataba por que un jugador así pueda estar en mi equipo. Es un tío que puede decidirte partidos. Que NO está en su mejor momento desde hace un año, ni físico, ni futbolístico ni mental. Aun así. Si quereis, os lo cambiamos por Verdú, eh?

Sois una panda de Viejos Quejicas.
¿o no?

Marchelo dijo...

Veig que hauré de cambiar la frase de "un espai on no fomentar el pessimisme culer"...joder, doneu-li marge! Contra el power rangers li va sortir algun regat, jo crec que mica en mica anirà jugant millor fins arribar a ser un jugador decisiu... potser no farà partits com a la primera o segona temporada, xo com diu el Santo Job, és un jugador molt decisiu.

El Barça mai ha sabut tractar bé als seus mites, i tots els que ara rajeu oblideu que durant 3 anys el Ronaldiño ha col·laborat, amb gran pes, a guanyar 2 lligues i la segona Copa d'Europa.

Santo Job, muy acertado el comentario. Nos quejamos mucho, cuando ser aficionado de un equipo como el tuyo, con perdón, es más duro y te da menos alegrías. Verdú no es mal jugador, por cierto...

Anónimo dijo...

Marcel, ets un masoca en potencia, no es que ronaldinho sigui dolent, es que el pitjor de tot es que fa dolent a tot l'equip!!
Alenteix el joc, crea caos, provoca embusos al mig del camp, no defensa...
ezquerro titular abans que ell!!

Anónimo dijo...

si ronaldinho no estigues en el barça i jugues a un altre lliga i fes 20 g0ls c0m l'any passat, sense ser davanter, estariem demanant a crits portarl0 cap aki..potser ke mirem una mika mes cap a kasa, la gent li agrada queixar-se per vici, en resum p0ka feina xD.....

Anónimo dijo...

personalment, fent un anàlisi de ronaldinho em costa rajar tan com mr mauro, realment esta d'un plan insostenible,ja nons val l'excusa del cansanci del mundial,etc. de l'any passat.esta fatal.

el problema es que per tot el que ens ha donat i ha fet, tot aquest potencial, no puc assumir que ha desaparegut.no pot ser!!per tan,per contra del model pessimista cule,tinc esperances que torni a implicarse durament en l'equip,pero es imprescindible un canvi d'actitud, YA.calen resultats aquesta temporada, i han de ser significatius.

Damià dijo...

11 - Perquè viu del passat.
12 - Perquè la gran majoria de gent (Marcel, sant job, Lenin...)li tolera que visqui del passat, referint-se al "pessimisme" culer com a excusa. Ni pessimisme no òsties, està jugant lamentablement, no compleix les expectatives que lògicament genera un ex-número 1 i per tant mereix que el xiulin a cada partit, que es paga per veure espectacle i no per veure El Pinyatas fent-se la pixa un lio i ficant cara de "ui, ara casi em surt". Que sí, que potser fa un bon gol el finde, però el Romario encara fa bons gols i no crec que ningú el vulgui al Barça. Res, a vendre'l quan abans millor que ara encara es pot enganyar a algú.

Anónimo dijo...

Sincerament, sempre he estat dels q ha intentat donar un vot de confiança a Ronaldinho... però llegint el decàleg m'he donat compte q he fet que sí amb el cap al llegir tots i cadascun dels 10 punts.

A més, no suporto allò q fa sempre d'aguantar la pilota al mig del camp esperant q li vagin venint jugadors contraris i confiat de q l'arbitre acabarà pitant la falta. I això mentre té un (o dos) passe de cara claríssim cap enrere. Que algú m'expliqui la utilitat d'aquesta tonteria.

I no estic d'acord en la teoria de q creiem q ningú juga bé. Lo de Ronaldinho ho pot apreciar qualsevol que miri un partit sencer del Barça. Potser per això els de fora no entenen pq el critiquem, pq ells només veuen els citats resums en q apareix el taconet de torn i res més.

I res de físic, el problema és única i exclusivament de coco. Fins que no canvii de mentalitat i d'actitud sobre el camp, això seguirà així.