miércoles, 24 de octubre de 2007

Rangers-Barça, un partit gris

Quina merda, amb perdó, passar-se el dia currant, esperant veure un bon partit del Barça, amb gols, i acabar veient un gris i avorrit 0-0.
El Barça va controlar bé el partit ahir. Bona defensa. Però no hi ha dubte que li va faltar punch. Van crear poques ocasions, i pràcticament no van chutar. Molt de control inocu, és a dir, molt de control a l'estil Xavi. Com he llegit avui al Mundo Deportivo, Xavi va estar ahir "burocrático": 116 bones passades, però totes al tio que tenia més aprop. Aquest és el Xavi que tenim actualment. El d'abans de la lesió, que combinava el control amb profunditat, ha desaparegut.
L'aspecte més positiu del partit va ser sens dubte l'incorporación del gran capità al lateral de l'equip. JA ERA HORA! Va fer un gran partit, no en va deixar passar ni un, i a sobre es va incorporar bé a l'atac. Defensivament és molt millor que Zambrotta, i és molt millor, en tot, que l'Oleguer. Espero que el Rijkard mantingui la seva aposta, per molt que el de la Pobla es queixi de que prefereix jugar de central.
També destacaria el partit del Guddy... per què tothom l'odia tant? És un bon jugador, bastant bo tècnicament. L'any passat va marcar 12 gols sense jugar pràcticament. Mai vaig entendre com el Saviola va passar per davant d'ell, amb lo patètic que es el Conejo. Per cert, molt bo un titular d'ahir de l'Sport, que es referia al Conejito com "El señor de los banquillos", xq juga menys en el Madrid que en el Barça. Això demostra, però, l'hipocresia de la premsa esportiva que tenim: quan el Saviola era del Barça, l'Sport n'era un fervent defensor.
Com a aspectes negatius, diria que amb l'Iniesta tan atrassat es perd molt de poder ofensiu i d'improvització en atac. Per tant, que torni ja el Yayo Touré, així Iniesta i Xavi podran jugar més tranquils. I si Xavi segueix així, que jugui Guddy, que va demostrar tenir més ganes que ningú.
Finalment, Henry s'ha de posar les piles. Intervé molt poc en el joc de l'equip, i sense confiança.

12 comentarios:

Damià dijo...

Proposo que el nou post sigui per rajar del binomi Henry - Ronaldinho, són patètics.

Anónimo dijo...

s'ha de reconeixer que puyol com a lateral triumfa, s'aprofita més el seu fisic i potser no espanta tan quan esta de central. Les intervencions quan puja han sigut encertades i flipant el casi gol que fot de cap, i algun pase de la mort k tb va fer.

per cert, ole milito, kin crack.

vist el partit, ens mereixiem marcar algun golet (x no dir caxo penalti no pitat), xq mira k van jugar malament els glagow rangers.

Anónimo dijo...

Jo no m’atreviria a parlar de partit gris contra els power rangers tenint en compte que l’alineació que presentava el barça estava molt descompensada al mig del camp amb les baixés de touré, deco y marquez; però sense cap dubte va faltar ambició en alguns moments i l’atac no va estar gens encertat.

Dit això vull fer un comentari dels jugadors més destacats del partit:

- Puyol de lateral: grandíssim partit del capità i es que es precisament aquí on millor pot explotar les seves virtuts d’esquizofrènic ja que té molt camp per córrer. Es realment sangrant pensar en Oleguer com a lateral després de veure tot el que pot aportar un jugador com puyol. Amb una defensa abidal- milito- marquez – puyol y amb touré al mig i deco aquest equip té series aspiracions de guanyar la champions.

- Gudjonsen: Un partit bastant correcte de l’islandès. Sempre he cregut que és un jugador a qui no li han deixat demostrar res. Mai ha estat un davanter centre amb la qual cosa es lògic que no rendís en punta però crec que com a home de segona línea, si té continuïtat pot fer mal perquè es un jugador que s’entrega, que pressiona i te bon xut.

- Ronaldinho: Haig de confessar que començo a sentir una especial satisfacció quan el brasiler la caga i això em preocupa. Partit mediocre el del brasiler, si, es va oferir bastant a la primera part però la gran majoria d’accions son intrascendents. Es l’énemic públic número 1 del barça. Crea un caos inmens a l’atac ja que es va movent per tot el camp amb la qual cosa desorienta els seus companys, tinc moltes imatges seves en les que apareix a 2 metres d’algun company seu, pero que collons fas negrot dentat (aquí m’he passat)? Que no veus que molestes? Que no veus que hauries d’estar a la banda o a la punta d’atac no molestant per allà el mig!! En fi, es lamentable no veure ni un trist sprint seu i que quan intenta algun regat se li descontroli tot el cos..

- Henry: Porta dos partits molt fluixos, no intenta l’1 contra 1 i no dribla, espero que no estigui aprenent de ronaldinho...

Per últim proposo introduir-li un elèctrode al xavi i que cada cop que faci un passe horitzontal rebi una petita descarrega elèctrica.. ja veurieu com milloraria el joc!

Anónimo dijo...

Per mi una de les coses mes desesperants va ser l'actitud de l'equip. Em va donar la sensacio que es conformaven amb l'empat, bastant trist veient la qualitat del Rangers; Nachito Novo? Vaya matat, que a Espanya jugava amb el Huesca a tercera...Cuellar?l'unic jugador que he vist fins el moment amb una tecnica mes lamentable que l'Etarra. Semblava que tingues les botes canviades de peu. I per no comentar els altres vedells amb faldilles.

En fi, molt decebedora la imatge d'aquest Barça. No se que pasara quan s'enfrontin a equips que els hi facin un plantejament similar però amb algo mes que quatre pelacanyes com a davanters.

I sort que l'unic negrenegre que tenien era el marieta del Beasley.

Anónimo dijo...

Coincideixo amb l'adjectiu "desesperant" pq ahir realment van aconseguir q em posés dels nervis. Estavem davant d'un dels rivals més fluixos q ens trobarem en tota la Champions i no som capaços de marcar-li ni un sol gol.

Una i una altra vegada entrant pel mig, i vinga i més i tornem-hi... però que no ho veuen??? No sé si es q Rijkaard s'estava liant el tercer porro de la nit, però no pot ser q no faci res al respecte. I lo de fer un sol canvi i al minut 80 tb és per fer-s'ho mirar.

Amb tot, vem tenir sort de sortir amb el 0-0 final, pq lo més probable era un gol dels Rangers i cap a casa. Sort q el seu davanter centre es deia Cousin, o sigui, primo.

Henry m'està començant a preocupar, Ronaldinho no va ni "trotar" en cap moment en 90 minuts i a Messi només li va faltar demanar una pilota a part per ell solet.

De veritat, en partits com aquest sóm l'equip més ingenu i confiat d'Europa i hauríem d'anar a matar. Mireu el Manchester: 4 gols al "pre-pol nord" de Kiev, i després diuen dels anglesos...

En fi, millor oblidar-ho i diumenge li fotem sis al Almería.

Anónimo dijo...

Pd: Mencio a part mereix el melenas, el terror de la nenas.

Feia temps que no veia tanta força bruta malgastada per una dosi tan alta de descoordinacio.

Com collons aquest tiu ha arribat a jugar al primer equip del Barça?

Com es possible que hi hagi gent amb una flor tan gran al cul?

Sabeu que el Puyol es l'unic jugador del Barça, juntament amb 'Jar Jar Binks' Ronnie que ha fet caños, ruletes marselleses, gols de xilena i slaloms coast-to-coast? Al·lucinant. Quin petri-misteri.

Si algu te el mobil de l'Iker Jimenez, siusplau, faciliteu-me'l.

Gracies

Anónimo dijo...

Pablo crec que aquesta opinió et desautoritza bastant la veritat. Ahir Puyol va fer un gran partit siguis fan o no d'ell.

Va cobrir la seva banda i a més va ser el que va crear més perill de tot l'equip, bastant més que messi tot i ser lateral així que crec que la crítica es desproporcionada.

Puyol es un gran lateral i un bon central, segurament no es el més técnic pero té una capacitat de treball brutal. Em costa trovar laterals millors que ell, o el vols canviar pel Belletti del Chelsea, Marcelinho, Drenthe o Michel Salgado del Madrid, els treintañeros Maldini o Cafú del milan.. etc etc¿? Per mi no hi ha cap dubte que es un jugador 100% pel barça per tant de flors al cul res de res.

el santo job dijo...

Un par de Notas:

- Puyol ayer tuvo muuucha suerte. Bueno, son cosas que pasan. Yo no le veo apto para jugar de lateral. Más que nada, porque se le subiría la emoción a la cabeza, echaría a correr y dejaría su banda desprotegida (si es un central, el otro ayuda, si es un lateral, te entran por ahí). El Caño y el remate de cabeza... amazing =S

- Penalty cual copa de pino. A ver si hacen como en inglaterra y no le dejan arbitrar un par de jornadas.

- Nacho Novo era compañero de cole de mi tía. Por lo visto era un patata. parece que en Escocia no el ha ido mal. ¿Quien coño es Cuellar?

- la actitud del Barça, de 0. Si con 0-0 mis jugadores van paseándose por el campo, contra un equipo como el rangers, al día siguiente les pongo a dar vueltas al camp nou hasta que vomiten el higadillo. Ara bé, peor todavía si eso lo hacen bajo las indicaciones del mister!!!

Anónimo dijo...

Mauro, estic totalment d'acord en que potser no es el dia mes apropiat per criticar el Puyolet, pero no amb que va quatllar un gran partit.

No va jugar tan flagrantment malament com en altres ocasions, pero d'aqui a que jugues be...

Sota el meu punt de vista, no efectuava les cobertures de manera correcta, al igual que sovint no es trobava en una posicio acorde a la situacio de l'esferic en el rectangle de joc.

Això si, donant el pego es inmillorable: tota l'estona a la frontal de l'area, caño pauperrimament executat i pocs atacs per la seva banda.

Pero es que era el Glasgow Rangers eh? Només atacaven amb passes llargs en profunditat pel mig buscant al Novo i a la mole aquella francesa. Per bandes l'unica activitat que tenien era quan el Ronaldinho la liava i que pujava el paquet del Hutton. Poc mes. Jo també ser fer ombra al lateral dret.

Que pujava be la banda? No se si us vau fixar que la meitat del partit hi havia 21 jugadors al terreny del Rangers. Si a això li sumes un 70% de possesio de la pilota, si volgues hagues pogut anar a fer un cafeto al corner.

El caño? Aquest va ser el moment més comic del partit.

L'unic motiu pel que vull que el Puyol jugui es pq m'agrada veure que cruel es la naturalesa dotant tan disparment de coordinacio a les persones. Si Rijkaard fos el Leonidas otro gallo cantaria.

Anónimo dijo...

Paciente Santo Job, Cuellar es un tochaco. Se hacia llamar jugador de futbol en el Osasuna. Actualmente procura actuar como central de la zaga escocesa.

Marchelo dijo...

Pablo,

veig que el decàleg de xq no m'agrada el puyol l'hauries d'haver fet tu... jo li tinc mania, xo lo teu és un odi arreladíssim jeje

Celtic_Fox dijo...

Bajo mi punto de vista, lo mejor del partido fue la pancarta de los seguidores del Rangers en la que se podía leer: CATALONIA IS SPAIN