martes, 2 de octubre de 2007

Ronaldinho titular avui contra el Stuttgart, sí o sí

Estic en contra del linxament que s'està fent al Ronaldinho. En la meva opinió, aquesta temporada tampoc està jugant tant malament, se li ha de donar un marge de partits. És veritat que l'Iniesta està jugant molt bé, per mi que segueixi de titular, però el Ronaldinho, si no està lesionat, ha de jugar. Encara que estigui malament, dóna més d'una assistència de gol regalada per partit. I segurament avui tindrà ganes de callar boques.
Xavi a la banqueta. A mi ja em cansa, és el tiu que pren menys riscos del món del futbol. Té una tècnica impressionant, però no té la verticalitat i imaginació de l'Iniesta. A calentar banquillo!!

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Llista negra:
- Oleguer
- Thuram
- Ronaldinho
- Ezquerro

Anónimo dijo...

Perdoneu, em deixava el puto Puyol.

Anónimo dijo...

Abans d’entrar en el debat deixam dir que no crec que s’estigui fent un linchament a Ronaldinho, ell es un crack per tant es normal que la gent parli bé d’ell per bé o malament. Abans tothom l’aplaudia (com ara fan amb Messi) perquè ho feia bé però ara es al contrari perquè está fatal. Es evident que ell será el centre d’atenció, no treuran portades parlant del zambrotta! Així que crec que parlar de linxament no es just. L’única cosa criticable es parlar de la seva vida privada, crec que no s’hi hauría d’entrar.

Entrant a fons en el debat no podría estar en més desacord en tu. Aquestes son les meves raons per les quals no hauria de ser titular:

1- Envies un missatge a la plantilla: Els que están bé juguen i els que no a la banqueta. No hi ha jerarquies, només jugadors en millor estat de forma que altres.
2- Ronnie no ha demostrat res en aquests partits que ha jugat. Millor dit, ha demostrat no estar en forma i a mi la seva actitud em segueix semblant LAMENTABLE. Es un jugador molt poc sacrificat per l’equip, no dribla i no corre mai. Només es dedica a rebre la pilota als peus i a intentar fer una asistencia. Compararlo amb el messi fa mal, (fins i tot l’he vist defensant!). El marge del que parles se li ha de donar entrant des del banquillo, mai de titular, perquè es un jugador sense crèdit que ja no pot viure del passat, el seu passat més recent es lamentable.

No tinc clar que fará l’amic Rijkaard, jo crec q el fará entrar a la segona part. Sinó es així, li haurá fet un mal favor al barça.. Dit això soc el primer que espero que el Ronnie la lii avui!

Respecte al Xavi estic bastant d’acord en que es un jugador massa acomodat, se li a de donar un toque perquè la seva forma de jugar es massa horitzontal i MAI chuta. Crec que la segona linea ha de chutar molt mes, tot i que ell té un chut de canari.

Crec que l’alineació d’avui respecte a l’anterior partit será marquez al migcamp y puyol a la defensa tot i que jo apostaria a posar a silvinho a la banda de l’oleguer (que em sembla un jugador lamentable). Respecte al Puyol espero que acabi jugant de lateral dret xq milito i marquez (si está centrat) em semblen molt millors. Potser es un sacrilegi el que dic pero el puyol no m’acaba de convencer de central, va massa revolucionat i vol estar a masses llocs perdent sovint la posició i deixant forats. També em sembla bona l’opció de posarlo al mig del camp rotllo gatusso, cerc que s’hauria de provar.

Anónimo dijo...

Estic d'acord amb el Mauricio; Ronnie al banquillo i que entri a la segona part. Si s'ho curra, ja es parlarà de si ha de ser titular el pròxim partit, però no en aquest.
L'equip està funcionant, o com a mínim els resultats acompanyen, al mig del camp i davant estan jugant bé i no es mereixen que un BORRATXO els substitueixi.

Marchelo dijo...

Espero que en breu el Ronaldinho us faci canviar d'opinió, homes de poca fe!

mauro, el puyol al mig del camp pot ser un suicidi colectiu. per mi que es quedi a la banqueta. és el jugador més sobrevalorat pels culers, però d'això ja en parlaré en un altre comentari :)

Completament d'acord amb la llista negra, menys és clar el Ronnie.

Anónimo dijo...

Jo estic amb el mauro, ronnie que entri a la segona part.

seria una opcio intel·ligent, no el cremes massa, respectes els jugadors que ho han fet bé aquests ultims partits, i deixes un missatge clar que ningu es inamobible.

amb aixo no dic k ronnie sigui malo ni res, el k passa es k com tots els jugadors tenen males raxes, i ara ell en passa una. aixi tambe va be xq vegi k su ha de currar. ja vureu, si juga avui, anira a muerte. de fet d'aixo es tracta, de posar a prova als jugadors cada partit xq hi hagi motivacio

Anónimo dijo...

Doncs jo no ho tinc tan clar. Després de veure com l'equip ha començat a funcionar durant aquests últims quatre partits, m'agradarà veure si la inclusió de Ronaldinho no condicionarà massa el joc i tornarem a lo de principi de temporada.

Que quedi clar, per mi segueix sent el millor del món (fins que Messi completi una temporada sencera com la primera de Ronnie, que podria ser aquesta mateixa), però el que no pot passar és que tot l'equip depengui en excés del seu estat de joc.

El que vull dir és que no pot ser que per posar a Ronaldinho, l'equip passi a jugar d'una forma diferent i això el perjudiqui. I estic parlant d'algo que ja hem vist més d'una vegada...

Reconec q avui és millor partit per posar-lo de titular q no pas diumenge al Camp Nou amb tot el públic pendent de cada moviment, però d'altra banda, no crec just q un jugador surti d'una lesió i ja sigui titular al primer partit q pot només pq es diu com es diu i sense q l'equip l'hagi trobat a faltar. Això podria acomodar-lo encara més i la situació aniria a pitjor.

Sortir a la segona part seria el més lògic, tot i q estic d'acord q Xavi és clarament prescindible ara mateix.

Anónimo dijo...

Jo estic totalment d'acord amb el q diu el Mauro respecte al Ronaldinho. Si vol jugar q demostri q es el millor.

Pel q fa a Xavi, una sessio de banqueta potser li aniria bé, a veure si desperta q esta dormit.

Finalment, debat Puyol, jo crec q ha de jugar, lateral pot ser una bona idea tenint en compte les alternatives (Zambrotta o Petardo Oleguer). A més, limitant-li la zona d'acció, potser es centra mes en una posicio y no es flipa de punta a punta de la defensa. L'ideal seria Puyol, Marquez, Milito i Abidal. Tot i això, amb el Milito, crec q faria bona parella. No hi ha q oblidar q si es revoluciona tant en part es pq el Turam es lentet i l'Oleguer un "coladero"..

Anónimo dijo...

pos mireu puyol ens ha regalat un golet.no esta mal no?

treient les condicions de multiples lesionats, etc., esta clar k ronnie no està, i k duo henry - messi es brutalissim.

Odalric dijo...

Hem guanyat! 0-2!!

Aquest any Xampions!! :)

Per cert, felicitats pel blog!