martes, 2 de octubre de 2007

Ronnie titular, Henry reparteix elegància

0-2 contra el Stuttgart, bon resultat. S'ha notat l'absència de Touré, sobretot en els moments en què l'equip rival recuperava la bola i contraatacava amb molta facilitat. El Ronnie ha començat bé però s'ha anat apagant. Avui ha deixat algún detall tècnic dels d'abans, que ja és algo.

Realment no entenc xq no juga el Xavi de 4 quan juguen els 3 petits. És "Mr.pase fàcil", en canvi posant l'Iniesta enraderit perds verticalitat.
El Puyol ha marcat, però ja ha fet de les seves. Voleu dir que no s'hauria de tallar les greñes? Quan corre pel camp sembla un ànec sense cap.



Finalment, per mi el millor del partit ha estat messieu Henry, vaya crack. Cada partit juga millor, i els espais que crea són brutals.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo d' ahir en trec basicament una conclusió:

Ronaldinho no és recuperable i s' ha de vendre. Cert que va estar més actiu i amb més ganes, però ha perdut tota la explosivitat, no encara i no s' en va de ningú. L' únic que fa es alentir el joc.

En la seva posició Iniesta ha demostrat que ho fa nmolt millor. Potser no és tant espectacular ni fa coses màgiques, pero dona verticalitat i fluidesa.

Anónimo dijo...

Podem parlar del madrid també?? Tenir un blog i no poder parlar del millor equip del mon... em semblaria una pena...

Tinc gana, vaig a menjar un merengue... jeje

Marchelo dijo...

Pel coneixement dels bloggers, aquest anònim és el CORMCRACK. Per mi serà un honor tenir un merengue en el blog, això sí, si el Madrid acaba guanyant la lliga o guanya els partits com el Barça, segur que borrarem els comentaris ofensius jeje.

Anónimo dijo...

Els meus comentaris:
1- L’alineació: tenint en compte la baixa de milito crec que era la més raonable. Jo hagués posat el xavi en el lloc del touré però crec que el Rijkaard no hi confia perquè no defensa bé i l’iniesta es més agressiu. Crec que això va condicionar la manera de jugar de l’equip, el xavi es molt horitzontal i l’iniesta hagués donat un altre aire a l’equip si hagués estat al davant.
2- Ronnie: está a anys llum del seu millor nivell, s’ha tornat un jugador vulgar. Si, va tenir 20 minuts en els que s’el va veure actiu i tal pero tret d’un pase no va aportar res mes. El q m’és em preocupa es que ara ho intenta no pot. Crec que al Ronnie li passen dos coses: 1) no esta en forma y no té la punta de velocitat necesaria y 2) no té confiança y intenta evitar els 1 contra 1. Ahir ho va mini-intentar 2 vegades i no li va sortir. Crec que aquesta falta de confiança l’influeix molt en el seu joc, crec que cada vegada s’amaga més y ell mateix busca posicions en les que no es vegi obligat a intentar driblar: sempre intenta rebre d’esquenes, no es desmarca.. No vull sentenciar encara el Ronnie, pero el que es clar es que no está per ser titular, crec que ara mateix s’hauria de conformar amb 30 minuts a la segona part i quan les defenses estiguin més relaxades.
3- Henry: Sempre he defensat que apuntava maneres i poc a poc va creixent. L’únic pero que li puc posar es que no té un xut gaire potent i m’está sorprenent la seva precisió en el remat, pensava que era molt més killer. Ja veurem si millora en els próxims partits.
Per als próxims partits, si Puyol y Marquez son baixa jo li donaria un vot de confiança al silvinho, es un jugador que sempre m’ha agradat i que no entenc perquè no ha jugat més. Així que la meva alineació sería:
Valdés, Oleguer (quin remei), Milito, Abidal (ni de conya el yayo thuram), Silvinho, Xavi (mig defensiu), Deco, Iniesta, Ronnie (no hi ha altre remei, xq el giovani i el bojan encara están verds) Henry, Messi. Una altra opció sería la de posar al Ronnie al mig i l’iniesta a la banda.
X cert, no vull ni pensar els pollastres que hi haurá per jugar quan etoo es recuperi...

Anónimo dijo...

Ah!, m’he deixat de comentar al Deco, un jugador que mereix ser destacat per haver recuperat la seva capacitat de sacrifici. Jo soc dels que l’hagués traspassat aquest any però un cop ens l’hem quedat he de reconeixer que está rendint a un bon nivell, esperem que no el baixi perquè l’equip ho nota molt, sobretot si comença a perdre moltes boles al mig del camp com l’any passat.
D’altra banda Marcel et proposo afegir una secció en la que poder comentar els 1 x 1 del barça que dediquen els diaris. Alguns comentaris son brutals, avui no hi ha gaires bons exemples, potser el millor es aquest:
BOJAN (6) Ambicioso. El delantero salió con ganas de hacer muchas cosas y con más minutos lo hubiera logrado.
Creieu que es una crítica objectiva? Con más minutos lo hubiera logrado.. i tant Mr. Tarot, fijo que un hat trick

Marchelo dijo...

Mauro,

l'Henry té molt bon xut, ja vuras. A més té molta puteria, busca el pal amb molta facilitat.

Estaria bé això d'aquesta secció. Sempre hi ha comentaris divertits en el 1x1 del Sport. No et vols encarregar tu Mauro a fer els comentaris al 1x1 de cada partit?

Anónimo dijo...

Crec que es remarcable l'estat de forma de Deco. Crec que s'ha apreciat prou be qui es l'unic jugador realment indispensable de l'equip. Se que sona mol a topic pero quan ell funciona, l'equip funciona.

Per una altra banda, lamentable el plantejament de Rijkaard en el moment de la lesió Panchito Marquez. Per que fas entrar a al coix del Puyol quan just acaba de sortir d'una lesio i a sobre sense escalfar? No seria mes lògic treure al bo d'en Silvio Mendes i alhora traslladar a Abidal al central esquerre? No has vist cap partit de la seleccio francesa?

Repeteixo, lamentable.

Com que estic aburrit a classe i m'estic motivant també m'agradaria fer un petit comentari sobre en Neeskens. A part de la seva inquietant semblança amb en Buster Keaton (Marcel si et plau tira d'hemeroteca), algu sap a que es dedica? Sense anar mes lluny, ahir mateix, al Força Barça de l'Arus, va apareixer fent un comentari sobre l'equip rival, l'Stuttgart.
Textual: me gustar delantero alto Mario, tambien cacá (suposem pel be de tots que es referia a Cacau), tienen dos mejicanos...

Sublim l'analisi, si senyor. Al menys Ten Cate feia de contraposicio a la bonança de Rijkaard dins del vestuari, pero aquest ni aixo.

Anónimo dijo...

Ahm per cert, soc el Pablo.

Marchelo dijo...

Yep Pablo, pots posar el teu nom a "elegir una identidad" y "otros". Estic d'acord amb tema Deco, torna a ser el d'abans, lo qual és molt bo per l'ekip.

Estic d'acord amb canvi Chicano Márquez per Silvio, xq no m'agrada el Puyol. O de lateral o a cantar en un grup heaviata. però no de central, és el caos en persona.

Anónimo dijo...

Gracies Marcel.

Per cert, estic totalment en contra del Puyol jugant de lateral. Com a recanvi, perfecte, pero com a tonica general...

No te ni puta idea de pujar amb la pilota controlada, no te ni puta idea de centrar...re re. Jo el faria jugar com fins ara, de complement amb un central mes alt i amb menys recorregut tipo Marquez o Thuram. No soc partidari del tandem dels grenyes Milito Puyol.